O nama

O nama

Preduzeće „AMD Union“ d.o.o. iz Kruševca, osnovano je, kao mala porodična firma, oktobra 2011. godine. Obavljanje delatnosti smo započeli u jednoj prodavnici alata, opreme i potrošne industrijske robe sa svega tri zaposlena. Preduzimljivost, privrženost klijentima, kao i preciznost i tačnost u radu doveli su do toga da se „AMD Union“ danas razvio u modernu kompaniju sa više desetina zaposlenih koja svoju delatnost obavlja u više maloprodajnih i veleprodajnih objekata na teritoriji grada Kruševca i okoline.

U našim maloprodajama možete pronaći proizvode renomiranih svetskih i evropskih proizvođača ručnih i električnih alata, zaštitne radne opreme, vijačne robe, kotrljajućih ležajeva, remenja, potrošnih industrijskih materijala za zavarivanje, rezanje, brušenje, podmazivanje, farbanje i lepljenje... U zavisnosti od potreba naših klijenata i korisnika nudimo širok asortiman „hobi“ i „profi“ alata i opreme koje možete odabrati među više hiljada artikala. Naši stručni i predusretljivi zaposleni u maloprodajnim objektima će se potruditi da svaku vašu želju i potrebu uspešno i efikasno ispune.

Sa posebnim zadovoljstvom i ponosom ističemo da smo tokom 2021. godine proširili svoju delatnost i na pružanje usluga izdavanja smeštajnih kapaciteta povoljnih za kratkotrajni i dugoročni boravak. U našem novootvorenom objektu „AMD Caffe & Rooms“ koji se nalazi u Kruševcu, na adresi Nikole Čolovića 7G, na raspolaganju vam je dvadeset funkcionalanih dvokrevetnih i četvorokrevetnih soba svetlog i udobnog ambijenta, potpuno opremljenih novim nameštajem,  zasebnim kupatilima, besplatnim Wi-Fi internetom, grejanjem i klimatizacijom sa mogućnošću pripreme i posluživanja hrane i sve to po najpovoljnijim cenama uz mogućnost dodatnog popusta za dugoročni zakup. Svim gostima dostupan je besplatan parking za putnička i teretna vozila, TV kutak, trpezarija, kao i Caffe bar za ljubaznim i profesionalnim osobljem koje će se pobrinuti da se tokom boravka u našem objektu osećate prijatno, udobno i komforno.

          Posetite nas i uverite se da moto „najbolji interes klijenta“ kod nas zaista predstavlja osnovni princip i način rada.

Upoznajte se sa našim lokacijama

Nalazimo se u Kruševcu, za sada na tri lokacije i to u Ulici Kneza Miloša br. 44, Cara Lazara br. 230 i Nikole Čolovića 7G.

Image

Kneza Miloša 44

Image

Cara Lazara 230

Image

Nikole Čolovića 7G

Stojimo Vam na usluzi

Ukoliko imate potrebnu za dodatne informacije o proizvodima koji se nalaze u našim maloprodajnim objektima ili Vam je potreban smeštaj koji imamo u ponudi, budite slobodni da nas kontaktirate.

Informacije

Preduzimljivost, privrženost klijentima, kao i preciznost i tačnost u radu doveli su do toga da se „AMD Union“ danas razvio u modernu kompaniju sa više desetina zaposlenih koja svoju delatnost obavlja u više maloprodajnih i veleprodajnih objekata na teritoriji grada Kruševca i okoline.

AMD Union - adrese

Kneza Miloša br. 44

037-46-22-92   065-346-22-92

Cara Lazara br. 230 

037-455-445   065-9-455-445

Nikole Čolovića 7G

037-310-34-43   066-660-44-20